toppen?

HEJ!
Förlåt för dålig uppdatering, har varit upptagen typ hela helgen.
På lördagen så vaknade jag och åkte dirket till Hallonbergen och spelade innebandy-match. Resultatet blev 3-3 mot Aik och det var en match med mycket ilska och vilja.

Efter det så blev det snabbt hem, in i dushen, äta, och vidare till Lilla Essingen där Pernling-släkten åt julbord. Det var sjukt gott och jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Det var faktiskt roligt att få träffa släkten igen, det var ett tag sen.



Julbordet var nästan såhär fint.

Efter den goda maten så åkte åkte jag till Hässelby och hem till Evelina. Vi hade det mys i några minuter och sen kom andra Evelina och gjorde oss sällskap. Vi hade det underbart, men Blondie var tvungen att åka hem efter en stund så jag och Brunetten fick klara osss själva. Vi var ute och gick sen tittade vi på "Jalla Jalla". En trevlig, väldigt typiskt svensk film. Efter den var vi väldigt trötta och gick och la oss.

Söndagen började med frukost hemma hos Evis och sen en promenad till Hällselbys tunnelbandestation. Sa hej då till min kära och åkte till Brommaplan där min mor hämtade upp mig. Vi åkte till Solna Centrum och spenderade massa pengar :D.
Jag fick en ny vinterjacka och två klänningar som jag ska ha till nyår. Ska lämna tillbaka en av dem, måste bara bestämma vilken ;).
Sen åkte vi hem, åt pannkakor :D och sen så skulle jag iväg och spela innebandy igen. Kl sex började matchen och Duvbo vann med 9-3! Vi fick ganska många utvisningar men gjorde ändå många mål. En i det andra laget, i Sköndal, fick matchstraff precis i slutet och hon började gråta. Vi hånade henne lite ;).

Nu har jag pratat med Lovisa i England och det var hon som ville se hur hennes gamla klass ser ut så jag la upp en suddig bild på oss. Ska scanna in den och göra om det så bilden blir klarare. Det var väldigt längesen jag pratade med henne och det känns som hon har varit borta i evigheter. Hon borde komma hem snart trycker jag......

Nu ska jag försöka plugga lite matematik eftersom vi har ett trevlig nationellt prov på torsdag. Det känns lite sisådär inför det om jag ska vara ärlig. Vem vet, jag kanske blir plötsligt sjuk på torsag morgon och missar allt ;).

Hoppas eran helg har varit lika toppen som min :D.

Kyss kyss
//A



Här är en av klänningarna, denna från Salt. Tror att jag vill behålla den här. Måste bara sy in den lite för den fanns inte i min storlek.....

klassen?

Lovisa, det här är till dej :D
<3



Det är suddigt, men bara så du förstår hur vi ser ut nu förtiden ;)

sjukt?

Hej, hallå och tjena. Hur är det? Själv mår jag bra...är glad :D.
Sitter och äter och tittar på Super Sweet 16 på MTV. Det är sjukt bortskämda ungar som ska ha sextonårs-fest och får allt de pekar på av sina föräldrar. Alla är så jäkla diviga och dryga....det är ganska kul ;)
Idag har vart en mycket bra dag. Hade lite roliga lektioner (?) som matte, svenska och psykologi..... och så hade vi idrott...handboll var det idag, det är alltid kul!
Efter skolan, slutade kl två istälelt för tre som vi brukar, så åkte jag och Emelie in till stan. Borde köpt julklappar men istället blev det en jättefin stor kofta från Monki. Blev kär när jag såg en så jag var tvungen att köpa den :D.
Julklapps köpandet ska jag fixa förr eller senare......det är ju långt kvar till julafton ;).

Nu ska jag titta klar på alla bortskämda ungar från USA...

Puss på er <3
//a

Här kommer lite bilder från min och Emelies fina eftermiddag<3







     

hippie?

Idag har jag även en outfit att bjuda på :). Jag varit hippie.......hade ett band runt håret och stora guldörhängen.

(det ser ju fan ut som att jag är svettig på bilden.....
......hmm...fel på kameran?)


 kjol - H&M
 linne - H&M
 strumbyxor - ?

Jag kände mig fin men när jag kom hem så sa min lillebrors kompis attt bandet såg ut som ett sånt som strippor har runt benet där de sätter pengarna. Jag var måttligt road.....
Dom är elva, de borde inte veta sånt ;)















Tack och adjö
<3 A

bra?

One Tree Hill håller precis på att sluta på tv:n....det är faktiskt ganska bra. Borde titta på det oftare.

Dagen har varit trevlig. Hade prov, gick väl sisådär, helt okej antar jag. Mattelektionen var rolig, fick inte då mycket gjort men hela klassen hjälptes åt att skriva ett till tolv på alla språk vi kunde. Det var svenska, rövarspråk, spanska, franska, tyska, arabiska, thailändska, skånska och en massa andra.



Det syns inte så bra men man ser på ett ungfär allt det vi skrev på tavlan.



Astrid har namnsdag idag (och Emelie såklart) och hon var såhär glad :D

Nu ska jag äta mat och sen sticka på träning.
Puss och kram på er!
 - A

kväll?

Ännu en dag har kommit till sitt slut. Den har varit bra. Det har varit jobbigt, har haft matte hela dagen. På onsdagar har vi Te-dagen vilket betyder att vi har två långa pass där lärarna sätter in de ämnen som vi behöver just då. Idag så behövde vi matte.
Efter skolan så åkte jag hem, hann vara hemma i en kvart och sedan skulle jag iväg och hämta mina kära barnvaktsbarn. Ebba skulle ha en kompis med sig hem och Fredrik åkte hem till hans kompis, så när vi kom hem till dem så var Ebba och kompisen med varandra och jag kunde göra vad jag ville, jag vill titta på tv :D.
Kl halv sju så gick jag hem och hemma så väntade ungspannkaka :D. Jag blev glad vill jag lova för det är gott, speciellt med stekt bacon till!
Nu så har jag pluggat, pluggat och pluggat lite till. Psykologi provet är imorgon bitti kvart över åtta och det känns ganska bra inför det. Hoppas det går bra också.
Snart så börjar sporten på tvåan. Det ska jag kolla på :D.
Sen sätter jag på Vänner och försöker somna.......

Puss och godnatt - A



Mittt skrivbord är långt ifrån tomt.......

gott?

Jag äter lussebulle.......det är gott.......det betyder att det snart är jul......28 dagar kvar till julafton.......jag längtar nu faktiskt.




/A

jobbigt?

Hej.
Har precis kommit hem från en sjukt jobbig träning, alla gav allt och det var skit kul, längesen det var så.....
Dagen har varit kall men bra. Hade fysik i morse, sen ett test i ritteknink och efter lunch så hade vi 3D-studio max. Ett program på datorn där man ritar olika saker, Shrek är gjord på det sättet tror jag.
Efter skolan var det info-möte om årets Lussebandy. Man spelar innebandy en hel natt i skolan och eftersom vi var så grymma förra året (!?!) så bestämmde vi att vi ska vara med i år igen. Detta år måste man kvala in och det kan bli svårt att ta sig hela vägen till slutspel på lussenatten men vi ska göra vårt bästa. Men det vi är där för är för att vi ska ha roligt!!!!!

Nu ska jag in i duschen och sen i säng.
Kyss från A



God natt från en lagom svettig Annelie.


Vänner och datorn är såklart på!

klara?

Om ni är klara med att läsa min blogg så kolla in de här också...de är mina fina Evelinors bloggar :D
Underbara flickor och underbara bloggar :D

bäver(den blonda): http://www.snucki.blogg.se/

evis(brunetten): http://www.lindwood.blogg.se/




Kyss och god natt på er! - A

galet?

Det har kommit galet mycket snö idag, mer än en decimeter....vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. En del av mig vill verkligen ha vinter och jul och allt det där, men en annan del har inte riktigt släppt sommarn och hösten.
Men spelar roll, nu ligger snön på marken och jag ska inte skotta bort den utan låta den ligga kvar.

Såhär ser det ut utanför mitt fönster i detta nu:




Jag skulle varit iväg och jobbat nu som barnvakt, men barnen blev sjuka så det ställdes in. Vet inte om det gjorde så mycket för då har jag tid att plugga istället.
I skolan i dag har vi haft heta debatter bland annat om dödshjälp. Vissa var emot det medans andra var för, det blev väldigt livat tillslut och vi lyckades gå över lektionstiden. Alla gick på Emelie som skulle stå där och försvara sig, jag hjälpte henne så gott som jag kunde.
Jag, Johanna och Emelie har kommit på nya namn till varnadra så härdan efter så umgås jag med Blonda Berit och Krull-Empa. Vi tyckte det var väldigt roligt ;).

Nej nu ska jag, min kopp te och mina mackor plugga lite psykologi.




Ha det bäst mina kära.
/A

sova?

Nu är det nyheter på tv och sedan fortsätter Wallander som jag tittar på. Får se om jag orkar se klart....jag börjar bli ganska trött och jag ska upp tidigt imorn också så jag ska nog gå och lägga mig snart.
Världens snöoväder har det varit idag, vintern har kommit på riktigt nu, men jag hoppas att hösten kommer tillbaka så jag får använda vissa kläder igen som man inte kan ha när det är minus grader ute.

Jag sa ju att jag skulle plugga idag men det blev inte så mycket av det....jag prioterade tv och internet istället.....tyckte att det var bäst ;).

Vi hörs imorgon kära ni.

Nu säger jag och min älskling god natt!

       

Puss och hej - A

       


första?

Nu kommer den första outfiten till denna blogg. Kommer lägga upp lite bilder då och då när jag känner mig extra snygg ;).
Såhär såg jag ut igår kväll:







klänning - Lindex
skärp - H&M
skor - Primark (London)
strumpbyxor och knästrumpor - H&M
väska - Wera



pigg?

Hej vänner!
Jag borde vara jätte trött eftersom jag inte kunde somna igår, somnade vid fyra och det konstiga var att jag vaknade av mig själv kl nio i morse och var pigg.....förstår ingenting...jag kommer antagligen somna kl åtta ikväll ;).
Jag är på bra humör i alla fall, lite ont i huvudet, men det tänker vi inte på.
Idag så står plugga på min "att göra lista".
Har presentation på designen imorgon, ska hålla tal på svenskan, måste plugga till psykologi provet och matte provet osv.
Ikväll ska jag nog promenra lite med Matilda, sen så ska jag titta på Gossip Gilr för en gångs skull, brukar alltid missa det.

Den här utsikten vaknade jag upp till idag, vacker syn!

Ha en trevlig söndag.
Puss och Kram - A

årsfest?

Årsfesten på Garbo var jätte bra!
Vi, laget, träffades hemma hos Sara (www.rottan.blogg.se) i Rissne kl fyra. Vi umgicks, drack, åt, gjorde osss snygga, och kl sex ungefär så begav vi oss mot Grand Garbo. Där bjöds det på välkomsdrink när man kom och sen var det tipspromenad (jag och Maria trodde att vi skulle vinna men vi vann inte ens brons, vad är det frågan om? ;)..haha).
Efter det fick vi förrätt, inte så gott enligt mig, men huvudrätten var desto godare. Potatis av något slag och kött, alltid lika gott :D. Efterrätt fick vi inte fast vi betalade 200 kronor ;) och eftersom några av oss var under 20 så fick vi inte stanna längre än till tio, konstiga åldersregler på Garbo. Vi, som var under den åldersgräns som man var tvungen att vara över för att stanna, drog vidare hem till en av Hannas kompisar i Solna och hade trevligt där en stund i vinternatten. Sedan blev det tunnelbana och spårvagn hem till Bromma.

Tack tjejer för en toppen kväll!

Sussa sött
/A

(Bilder på kläder kommer imorgon...nu ska jag sova...)

bloggnamnet?

Undrar ni försesten varför sidan heter charmfulslave? Skyll inte på mig utan på Carro och Johanna ;)

morgon?

God morgon, eller god förmiddag kanske det är, eller är det god eftermiddag efter kl tolv? Spelar ingen roll kanske men nu är jag vaken och dagen kan börja.
Igår hade jag det jätte mysigt. Hade först match, blev oavgjort, och mina fina flickor var där och kollade :D. Sedan åkte E och E hem till mig så myste vi hela kvällen. Blonda E hjälpte mig att fixa ny design på sidan...mycket snällt!
Idag så ska jag försöka plugga, har psykologiprov nästa vecka och sedan är det mattenationella veckan efter. Sen så ska jag gå på årsfest ikväll med Duvbo. Halv fyra ska vi träffas och sedan ska vi till Garbo kl sex och äta middag. Kl tio så måste alla under 18 gå hem, vi får se om vi blir utslängda eller inte.... ;)
Hoppas ni får en toppen dag, njut av helgen!

puss /A


saknad?

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith because you believed
I'm everything I am
Because you loved me



Ibland saknar jag henne!

meningen?

Vad är meningen med livet? Vad är meningen med döden? Vad är meningen med lycka? Vad är meningen med kärlek? Vad är meningen med hat? Vad är meningen med svartsjuka?
Vad är meningen med allt som finns?
Jag vet inte, men en sak vet jag. Man lever här och nu så ta vara på alla sekunder, alla minuter, alla timmar, alla dagar, alla månader och alla år. och allt som händer i ditt liv.

RSS 2.0